Események, rendezvények

 

 

  LEGO látogatás Nyíregyháza 2024

Kihelyezett elnökségi ülés 2024 Földes

 Hajdúnánás 2023. szeptember 20.

Kihelyezett elnökségi ülés 2023 BalmazújvárosKihelyezett elnökségi ülés 2023 Balmazújváros

Nádudvaron járt a Karácsony Sándor Pedagógiai Egyesület elnöksége 2023. 06. 07.Nádudvaron járt a Karácsony Sándor Pedagógiai Egyesület elnöksége 2023. 06. 07. 

 

A Karácsony Sándor Pedagógiai Egyesület a 2016. szeptember 17.-én a DAB székházban részt vett a Bajkó Mátyás tiszteletére rendezett emlékülésen, ahol az emlékezők között előadást tartott Dr Gerencsér Attila alelnök is. Az ülés után a köztemetőben Bajkó Mátyás sírjánál kopjafát avattak.

  

 

 

Megjelent a Pedagógusok arcképcsarnoka XIII. kötete

2014.0kt.4-én megjelent a Pedagógusok arcképcsarnoka XIII. kötete. A gyűjteményes kötetet az egyesület szokásához híven ünnepélyes körülmények között mutatta be az érdeklődők számára.
Helye a Hajdu- Bihar Megyei Önkormányzat díszterme, az Árpád terem volt.
A megjelent több mint 350 vendéget Fülöp Mihály egyesületi elnök köszöntötte. A köszöntőt kulturális műsor követte.
Oláh Gábor : Dolgozatjavítás c. versét Csermely László mondta el , a Kodály Zoltán Zeneművészeti Szakközépiskola és Szakiskola tanulói pedig rövid műsorral köszöntötték a jelenlévőket.

Az üdvözlő műsor után az egyesület lektora Korompai Gáborné dr. mutatta be az új kötetet. Értékelte az előkészületeket, méltatta a kötetben szereplők életét, kiemelte az általuk folytatott oktató-nevelő munka fontosságát.

A lektori bemutatás után, zárásként Klenker Hanga Csenge 9. osztályos tanuló Reményik Sándor Csendes csodák c. versét szavalta.

A bemutató után az írók, szponzorok, egyesületi tagok, érdeklődők birtokba vehették a kötetet.

A továbbiakban a könyv beszerezhető Fülöp Mihály elnök címén és a debreceni Alternatív könyvesboltban.