Galéria

  

Közgyűlés 2019 (a linkre kattintással indul a fotóalbum)

A XVII. kötet megjelenését az előző évekhez hasonlóan jelentős érdeklődés  övezte. Az egyesület elnöksége határozata alapján minden évben emléklappal és plakettel köszönik meg az együttműködést  a támogatóknak, illetve az íróknak.
Ez évben Püspökladány önkormányzata és Vmirjáncki József nyugdíjas pedagógus kapta az emlékplakettet.

A XVII. kötet könyvbemutatója (Ide kattintva indul a fotóalbum)

 

A debreceni Karácsony Sándor Pedagógiai Egyesület tagjai 2018. szept. 19-21 között jóhangulatú kapcsolatteremtő kiránduláson vettek részt Bánffyhunyad - Kolozsvár - Szamosújvár városokban , ahol megtekintették a városok nevezetességeit és kapcsolatot kerestek az iskolákkal.

Kapcsolatteremtő kirándulás (a linkre kattintással indul a fotóalbum)

A Karácsony Sándor Pedagógiai Egyesület elnöksége 2018 06. 21-én emlékező összejövetelen vett részt Létavértesen, ahol a Pedagógusokk arcképcsrnokában megírt, korábban a település iskoláiban tanított  emblematikus pedagógusokról emlékeztek a hozzátartozók és volt tanítványok, kollégák.
A  rendezvényt köszöntötte Menyhárt Károly polgármester, az egyesület mukáját Fülöp  Mihály elnök és Kálmán Antalné alelnök mutatta be. (Ide kattintva indul a fotóalbum)

 

Kapcsolatteremtő kirándulás (a linkre kattintással indul a fotóalbum)

 

Közgyűlés 2018 (a linkre kattintással indul a fotóalbum)

Csiha László emlékülés (a linkre kattintással indul a fotóalbum)

 

A XVI. kötet könyvbemutatója

 

A debreceni Karácsony Sándor Pedagógiai Egyesület tagjai 2017. szept. 5-7 között jóhangulatú kapcsolatteremtő kiránduláson vettek részt Szeged - Szabadka - Makó városokban , ahol megtekintették a városok nevezetességeit és kapcsolatot kerestek az iskolákkal.

 

 

Kapcsolatteremtő kirándulás - Karcag, Salgótarján, Fülek

 

Közgyűlés 2017

 

A Karácsony Sándor Pedagógiai Egyesület a 2016. szept. 17.-én a DAB székházban részt vett a Bajkó Mátyás tiszteletére rendezett emlékülésen, ahol az emlékezők között előadást tartott Dr. Gerencsér Attila alelnök is. Az ülés után a köztemetőben Bajkó Mátyás sírjánál kopjafát avattak.

 

 

A XV. kötet könyvbemutatója

 

 

3. A debreceni Karácsony Sándor Pedagógiai Egyesület tagjai 2016. szept. 22-24 között jóhangulatú kapcsolatteremtő kiránduláson vettek részt Nagyszalonta- Arad- Temesvár városokban , ahol megtekintették a városok nevezetességeit és kapcsolatot kerestek magyar tannyelvű iskolákkal.